Kategorijos

Naujos prekės

Visos naujos prekės

Atsiliepimai

Parašė Indre
Ačiu,jus patys geriausi!

16-06-2017

Peržiūrėti visus atsiliepimus

Individualizuotos gimtadienio dovanos Yra 87 prekių.

  • Ženkliukas su meškučiu, tekstas ir spalva pasirenkama
    Turime
    Ženkliukas su meškučiu, tekstas ir spalva pasirenkama

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė. Spalvos: mėlyna, melsva, raudona, rožinė, violetinė, gelsva, žalia. Žiūrėti žemiau "Prekės pasirinkimai".

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu...

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė. Spalvos:...

    1,35€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Ženkliukas, tekstas, spalva ir paveiksliukas pasirenkama
    Turime
    Ženkliukas, tekstas, spalva ir paveiksliukas pasirenkama

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė. Pasirenkama: tekstas, spalva, paveiksliukas. Žiūrėti žemiau "Prekės pasirinkimai".

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu...

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė....

    1,35€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Magnetukas su nuotrauka
    Turime
    Magnetukas su nuotrauka

    Magnetukasskersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas.Graži spauda, gera kokybė.

    Magnetukasskersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu...

    Magnetukasskersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas.Graži spauda, gera kokybė.

    1,60€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Pakabukas-veidrodėlis su nuotrauka
    Išparduota
    Pakabukas-veidrodėlis su nuotrauka

    Pakabukas-veidrodėlisskersmuo 58 mm,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,veidrodėlis.Graži spauda, gera kokybė.Pasirenkama: paveiksliukas. DĖMESIO! Atsiųskite jūsų pageidaujamą nuotrauką el.paštu: info@krikstynosvestuves.lt ir parašykite užsakymo numerį. Gamybos terminas 1-2 darbo diena.

    Pakabukas-veidrodėlisskersmuo 58 mm,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu...

    Pakabukas-veidrodėlisskersmuo 58 mm,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,veidrodėlis.Graži spauda, gera kokybė.Pasirenkama: paveiksliukas. DĖMESIO!...

    1,99€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Veidrodėlis su nuotrauka
    Turime
    Veidrodėlis su nuotrauka

    Veidrodėlis su nuotraukaskersmuo 58 mm,korpusas iš metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,veidrodėlis.Graži spauda, gera kokybė.

    Veidrodėlis su nuotraukaskersmuo 58 mm,korpusas iš metalo padengtu chromu,spaudos...

    Veidrodėlis su nuotraukaskersmuo 58 mm,korpusas iš metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,veidrodėlis.Graži spauda, gera kokybė.

    2,00€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Ženkliukas su nuotrauka
    Turime
    Ženkliukas su nuotrauka

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė.

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu...

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė.

    1,40€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Butelio etiketė tekstas, spalva ir paveiksliukas pasirenkama,  8 vnt
    Turime
    Butelio etiketė tekstas, spalva ir paveiksliukas pasirenkama, 7 vnt

    Butelio etiketė, komplekte 7 vnt.Matmenys: 14x5 cm;Graži spauda;Lipdukinis popierius.Puikiai tinka papuošti šventės gėrimus, skirta mažiems buteliukams: vandens, sulčių, tyrelių ir kita.Pasirenkama: tekstas, spalva, paveiksliukas. Žiūrėti žemiau "Prekės pasirinkimai".

    Butelio etiketė, komplekte 7 vnt.Matmenys: 14x5 cm;Graži spauda;Lipdukinis...

    Butelio etiketė, komplekte 7 vnt.Matmenys: 14x5 cm;Graži spauda;Lipdukinis popierius.Puikiai tinka papuošti šventės gėrimus, skirta mažiems buteliukams: vandens, sulčių, tyrelių...

    3,30€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Butelio etiketė, spalva ir tekstas pasirenkama, 8 vnt
    Turime
    Butelio etiketė, spalva pasirenkama

    Butelio etiketė;Matmenys: 14x5 cm;Graži spauda;Lipdukinis popierius.Puikiai tinka papuošti šventės gėrimus, skirta mažiems buteliukams: vandens, sulčių, tyrelių ir kita.Pasirenkama: spalva. Žiūrėti žemiau "Prekės pasirinkimai".

    Butelio etiketė;Matmenys: 14x5 cm;Graži spauda;Lipdukinis popierius.Puikiai tinka...

    Butelio etiketė;Matmenys: 14x5 cm;Graži spauda;Lipdukinis popierius.Puikiai tinka papuošti šventės gėrimus, skirta mažiems buteliukams: vandens, sulčių, tyrelių ir...

    0,37€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Butelio etiketė su nuotrauka 8 vnt.
    Turime
    Butelio etiketė su nuotrauka, 7 vnt.

    Butelio etiketė;Komplekte 7 vnt;Matmenys: 14x5 cm;Graži spauda;Lipdukinis popierius.Puikiai tinka papuošti šventės gėrimus, skirta mažiems buteliukams: vandens, sulčių, tyrelių ir kita.Pasirenkama: nuotrauka, spalva. Žiūrėti žemiau "Prekės pasirinkimai". DĖMESIO!  Nuotrauką įkelkite užsakymo metu arba siųskite el.paštu: info@krikstynosvestuves.lt ir parašykite užsakymo numerį. 

    Butelio etiketė;Komplekte 7 vnt;Matmenys: 14x5 cm;Graži spauda;Lipdukinis...

    Butelio etiketė;Komplekte 7 vnt;Matmenys: 14x5 cm;Graži spauda;Lipdukinis popierius.Puikiai tinka papuošti šventės gėrimus, skirta mažiems buteliukams: vandens, sulčių, tyrelių...

    3,50€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Butelio etiketė, pasirenkama nuotrauka ir vardai
    Turime
    Butelio etiketės 4vnt., pasirenkama nuotrauka ir vardai

    Butelio etiketė; Komplekte 4 vnt;Lipnios etiketės skirtos dekoruoti tauriųjų gėrimų (0.5 l. ir 0.7 l) butelius (apie 9,5X13,5cm), šventiniam stalui...Graži spauda;Lipdukinis popierius. Pasirenkama: nuotrauka, tekstas.Gamybos terminas 1-2 darbo diena. DĖMESIO!Nuotrauką galite įkelti užsakymo metu arba siųskite el. paštu info@krikštynosvestuves.lt ir parašykite užsakymo numerį. 

    Butelio etiketė; Komplekte 4 vnt;Lipnios etiketės skirtos dekoruoti tauriųjų gėrimų...

    Butelio etiketė; Komplekte 4 vnt;Lipnios etiketės skirtos dekoruoti tauriųjų gėrimų (0.5 l. ir 0.7 l) butelius (apie 9,5X13,5cm), šventiniam stalui...Graži spauda;Lipdukinis...

    3,00€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Puodelis su nuotrauka ir užrašu
    Turime
    Puodelis su nuotrauka ir užrašu

    Baltas puodelis su Jūsų nuotrauka ir užrašu nuotraukos apačioje. Puodelis - puiki dovana! Galite dovanoti per krikštynas krikšto tėveliams su  krikštuko nuotrauka ir užrašu: krikšto tėveliui, krikšto mamytei. Graži dovana būtų ir seneliams su anūkėlio ar anūkėlės nuotrauka. Puiki dovana ir gimtadieniams, vestuvėms, jubiliejams.

    Baltas puodelis su Jūsų nuotrauka ir užrašu nuotraukos apačioje. Puodelis - puiki...

    Baltas puodelis su Jūsų nuotrauka ir užrašu nuotraukos apačioje. Puodelis - puiki dovana! Galite dovanoti per krikštynas krikšto tėveliams su  krikštuko nuotrauka ir užrašu:...

    5,70€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Puodelis su nuotrauka
    Turime
    Puodelis su nuotrauka

    Baltas puodelis su Jūsų nuotrauka.  Puodelis - puiki dovana! Galite dovanoti per krikštynas krikšto tėveliams su  krikštuko nuotrauka. Graži dovana būtų ir seneliams su anūkėlio ar anūkėlės nuotrauka. Puiki dovana ir gimtadieniams, vestuvėms, jubiliejams.

    Baltas puodelis su Jūsų nuotrauka.  Puodelis - puiki dovana! Galite dovanoti per...

    Baltas puodelis su Jūsų nuotrauka.  Puodelis - puiki dovana! Galite dovanoti per krikštynas krikšto tėveliams su  krikštuko nuotrauka. Graži dovana būtų ir seneliams su...

    5,50€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Puodelis su nuotrauka ir užrašu abiejose pusėse
    Turime
    Puodelis su nuotrauka ir užrašu abiejose pusėse

    Baltas puodelis su Jūsų nuotrauka vienoje puodelio pusėje ir užrašu kitoje puodelio pusėje. Puodelis - puiki dovana! Galite dovanoti per krikštynas krikšto tėveliams su  krikštuko nuotrauka ir užrašu: krikšto tėveliui, krikšto mamytei. Graži dovana būtų ir seneliams su anūkėlio ar anūkėlės nuotrauka. Puiki dovana ir gimtadieniams, vestuvėms, jubiliejams.

    Baltas puodelis su Jūsų nuotrauka vienoje puodelio pusėje ir užrašu kitoje puodelio...

    Baltas puodelis su Jūsų nuotrauka vienoje puodelio pusėje ir užrašu kitoje puodelio pusėje. Puodelis - puiki dovana! Galite dovanoti per krikštynas krikšto tėveliams su...

    5,95€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Puzzle su Jūsų nuotrauka
    Turime
    Dėlionė su Jūsų nuotrauka, 6 detalės

    Puzzle su Jūsų nuotrauka. Originali dovana krikštynoms, vestuvėms, gimtadieniams, jubiliejams... Galima dovanoti mažylio ar mažylės nuotrauką krikšto tėveliams, seneliams, įteikti jauniesiems kaip žaidimą sudelioti savo nuotrauką. Puiki dovanėlė svečiams su nuotrauka.

    Puzzle su Jūsų nuotrauka. Originali dovana krikštynoms, vestuvėms, gimtadieniams,...

    Puzzle su Jūsų nuotrauka. Originali dovana krikštynoms, vestuvėms, gimtadieniams, jubiliejams... Galima dovanoti mažylio ar mažylės nuotrauką krikšto tėveliams, seneliams,...

    3,60€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Taupyklė su Jūsų nuotrauka ir užrašu
    Turime
    Taupyklė su Jūsų nuotrauka ir užrašu

    Puiki dovana.Tarkim seneliams galima dovanoti per krikštynas, kad taupytų anūkėliui/ei. Jauniesiems, bendroms santaupoms, gimtadienio proga, taupyti pensijai...Gali būti kaip "vokelis" įteikti pinigams.  Taupyklė baltos keramikos, matmenys φ 82 x H 95 mm.

    Puiki dovana.Tarkim seneliams galima dovanoti per krikštynas, kad taupytų anūkėliui/ei....

    Puiki dovana.Tarkim seneliams galima dovanoti per krikštynas, kad taupytų anūkėliui/ei. Jauniesiems, bendroms santaupoms, gimtadienio proga, taupyti pensijai...Gali būti kaip...

    12,50€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Juosta su Jūsų užrašu, ilgis 2m, plotis 10 cm
    Turime
    Juosta su Jūsų užrašu, ilgis 2m, plotis 10 cm

    Juostos plotis, 10cm, ilgis 2 m.Užrašo ilgis max gali būti iki 70 cm, priklauso iš kelių žodžių , ar kokio ilgumo žodis bus. Rinkitės užrašo bei juostų spalvą, įrašykite tekstą (Jūsų pageidaujama kalba), šrifto bei paveiksliuko numerius.Paskutinėje nuotraukoje poros spalvų pavyzdys. Gamyba gali užtrukti iki 1-2 d.d.

    Juostos plotis, 10cm, ilgis 2 m.Užrašo ilgis max gali būti iki 70 cm, priklauso iš...

    Juostos plotis, 10cm, ilgis 2 m.Užrašo ilgis max gali būti iki 70 cm, priklauso iš kelių žodžių , ar kokio ilgumo žodis bus. Rinkitės užrašo bei juostų spalvą, įrašykite tekstą...

    6,30€
    Smulkiau
  • Turime
    Juostelė plotis 1 cmX5m, personalizuota

    Juostelės plotis 1 cm.Juostelės ilgis 5 m, minimaus užsakymas 5 m.Rinkitės užrašo spalvą: auksinė (metalic),sidabrinė (metalic),mėlyna,rožinė, balta. Rinkitės juostelių spalvą: žalia, melsva, rožinė, balta, bordinė, kreminė, violetinė. Įrašykite tekstą (Jūsų pageidaujama kalba), šrifto bei paveiksliuko numerius. Gamybos trukmė 1-2 d.d.

    Juostelės plotis 1 cm.Juostelės ilgis 5 m, minimaus užsakymas 5 m.Rinkitės užrašo...

    Juostelės plotis 1 cm.Juostelės ilgis 5 m, minimaus užsakymas 5 m.Rinkitės užrašo spalvą: auksinė (metalic),sidabrinė (metalic),mėlyna,rožinė, balta. Rinkitės juostelių spalvą:...

    5,10€
    Smulkiau
  • Puodelis su Jūsų nuotrauka
    Turime
    Puodelis su Jūsų nuotrauka

    Puodelis su Jūsų nuotrauka, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka įvairioms progoms: krikštynoms, vestuvėms, jubiliejams, gimtadieniams ar kitoms Jums svarbioms šventė

    Puodelis su Jūsų nuotrauka, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka...

    Puodelis su Jūsų nuotrauka, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka įvairioms progoms: krikštynoms, vestuvėms, jubiliejams, gimtadieniams ar kitoms Jums...

    5,55€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Puodelis su Jūsų nuotrauka
    Turime
    Puodelis su Jūsų nuotrauka

    Puodelis su Jūsų nuotrauka, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka įvairioms progoms: krikštynoms, vestuvėms, jubiliejams, gimtadieniams ar kitoms Jums svarbioms šventėms.

    Puodelis su Jūsų nuotrauka, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka...

    Puodelis su Jūsų nuotrauka, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka įvairioms progoms: krikštynoms, vestuvėms, jubiliejams, gimtadieniams ar kitoms Jums...

    5,55€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Puodelis su nuotrauka ir užrašu
    Turime
    Puodelis su nuotrauka ir skaičiumi

    Puodelis su Jūsų nuotrauka ir užrašu, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka įvairioms progoms: krikštynoms, vestuvėms, jubiliejams, gimtadieniams ar kitoms Jums svarbioms šventėms.

    Puodelis su Jūsų nuotrauka ir užrašu, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia...

    Puodelis su Jūsų nuotrauka ir užrašu, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka įvairioms progoms: krikštynoms, vestuvėms, jubiliejams, gimtadieniams ar kitoms...

    5,55€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Puodelis su nuotrauka ir užrašu
    Turime
    Puodelis su nuotrauka ir užrašu

    Puodelis su Jūsų nuotrauka ir užrašu, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka įvairioms progoms: krikštynoms, vestuvėms, jubiliejams, gimtadieniams ar kitoms Jums svarbioms šventėms.

    Puodelis su Jūsų nuotrauka ir užrašu, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia...

    Puodelis su Jūsų nuotrauka ir užrašu, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka įvairioms progoms: krikštynoms, vestuvėms, jubiliejams, gimtadieniams ar kitoms...

    5,55€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Puodelis su nuotrauka ir užrašu
    Turime
    Puodelis su nuotrauka ir trumpu užrašu

    Puodelis su Jūsų nuotrauka ir trumpu užrašu, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka įvairioms progoms: krikštynoms, vestuvėms, jubiliejams, gimtadieniams ar kitoms Jums svarbioms šventėms.

    Puodelis su Jūsų nuotrauka ir trumpu užrašu, tai originali dovana, su išliekamąja...

    Puodelis su Jūsų nuotrauka ir trumpu užrašu, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka įvairioms progoms: krikštynoms, vestuvėms, jubiliejams, gimtadieniams ar...

    5,55€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Puodelis su nuotrauka ir užrašu
    Turime
    Puodelis su nuotrauka ir trumpu užrašu

    Puodelis su Jūsų nuotrauka ir trumpu užrašu, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka įvairioms progoms: krikštynoms, vestuvėms, jubiliejams, gimtadieniams ar kitoms Jums svarbioms šventėms.

    Puodelis su Jūsų nuotrauka ir trumpu užrašu, tai originali dovana, su išliekamąja...

    Puodelis su Jūsų nuotrauka ir trumpu užrašu, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka įvairioms progoms: krikštynoms, vestuvėms, jubiliejams, gimtadieniams ar...

    5,55€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Ženkliukas "18"
    Turime
    Gimtadienio ženkliukas su jūsų skaičiumi

    Gimtadienio ženkliukas,reikiamus gimimo metus įrašykite pasirinkimuose paspausdus smulkiau. Tai puikus gimtadienio atributas, suteiks šventinės nuotaikos bei liks kaip puikus prisiminimas apie Jūsų šventę.  Spauskite "Smulkiau" ir įrašykite skaičių.

    Gimtadienio ženkliukas,reikiamus gimimo metus įrašykite pasirinkimuose paspausdus...

    Gimtadienio ženkliukas,reikiamus gimimo metus įrašykite pasirinkimuose paspausdus smulkiau. Tai puikus gimtadienio atributas, suteiks šventinės nuotaikos bei liks kaip puikus...

    1,20€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Juosta su Jūsų užrašu, ilgis 2m, plotis 6 cm
    Turime
    Juosta su Jūsų užrašu, ilgis 2m, plotis 6 cm

    Juosta su Jūsų pasirinktu užrašu, logotipu.Juostos plotis 6 cm, ilgis 2 m, spalva balta. Užrašo ilgis max. 70 cm.Spauskite "Smulkiau", rinkitės užrašo spalvą: auksinė, sidabrinė,mėlyna,rožinė. Įrašykite tekstą (Jūsų pageidaujama kalba), šrifto bei paveiksliuko numerius, žemiau prie prekės pasirinkimo. Gamybos trukmė 1-2 d.d.  Komplekte yra sąvaržėlė susegimui. 

    Juosta su Jūsų pasirinktu užrašu, logotipu.Juostos plotis 6 cm, ilgis 2 m, spalva...

    Juosta su Jūsų pasirinktu užrašu, logotipu.Juostos plotis 6 cm, ilgis 2 m, spalva balta. Užrašo ilgis max. 70 cm.Spauskite "Smulkiau", rinkitės užrašo spalvą: auksinė,...

    5,30€
    Smulkiau
  • Juosta su Jūsų užrašu 6cmX1m
    Turime
    Balta juosta su Jūsų pasirinkimu 6cmX1m

    Juosta su Jūsų pasirinktu užrašu, skaičiumi, piešinuku ir spaudos spalva. Juosta galite dekoruoti patalpas kaip su girliandomis: Kabinti ant sienų, durų, puošti stalus... Apjuosti personalizuota juosta tortą, pyrgą...Papuošti dovanas... Spauskite "Smulkiau" ir prie prekės pasirinkimo įrašykite norimą tekstą, paveiksliuko numerį bei pasirinkite spalvą

    Juosta su Jūsų pasirinktu užrašu, skaičiumi, piešinuku ir spaudos spalva. Juosta galite...

    Juosta su Jūsų pasirinktu užrašu, skaičiumi, piešinuku ir spaudos spalva. Juosta galite dekoruoti patalpas kaip su girliandomis: Kabinti ant sienų, durų, puošti stalus......

    2,02€
    Smulkiau
  • Juoda juosta su Jūsų pasirinkimu 6cmX1m
    Turime
    Juoda juosta su Jūsų pasirinkimu 6cmX1m

    Juosta su Jūsų pasirinktu užrašu ir piešinuku. Juosta galite dekoruoti patalpas kaip su girliandomis: Kabinti ant sienų, durų, puošti stalus... Apjuosti personalizuota juosta tortą, pyrgą...Papuošti dovanas... Spauskite "Smulkiau" ir prie prekės pasirinkimo įrašykite norimą tekstą ir paveiksliuko numerį.

    Juosta su Jūsų pasirinktu užrašu ir piešinuku. Juosta galite dekoruoti patalpas kaip su...

    Juosta su Jūsų pasirinktu užrašu ir piešinuku. Juosta galite dekoruoti patalpas kaip su girliandomis: Kabinti ant sienų, durų, puošti stalus... Apjuosti personalizuota juosta...

    2,02€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Padėkliukas po puodelius su nuotrauka
    Turime
    Padėkliukas po puodelius su nuotrauka

    Padėkliukas kavos, arbatos puodeliui ar alau bokalui.  Gali būti kaip dovanėlė per krikštynas, vestuves, jubiliejus svečiams. Taip pat gali būti dovana krikšto tėveliams, seneliams, tėveliams, vaikui, jauniesiems... Nuotrauką,maketą,tekstą galite įkelti užsakymo metu arba siųskite el. paštu info@krikštynosvestuves.lt., būtinai parašykite užsakymo numerį.

    Padėkliukas kavos, arbatos puodeliui ar alau bokalui.  Gali būti kaip dovanėlė per...

    Padėkliukas kavos, arbatos puodeliui ar alau bokalui.  Gali būti kaip dovanėlė per krikštynas, vestuves, jubiliejus svečiams. Taip pat gali būti dovana krikšto tėveliams,...

    1,99€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Pagalvė su Jūsų nuotrauka
    Turime
    Pagalvė su Jūsų nuotrauka

    Pagalvės spalva balta, dydis 40x40 cm, medžiaga satinas 200g. Užpildas poliesteris. Nuotraukos dydis A4 formatas be remelio.Rekomenduojame plauti rankomis. Nuotrauką galite įkelti užsakymo metu arba siųskite el. paštu info@krikštynosvestuves.lt., būtinai parašykite užsakymo numerį.

    Pagalvės spalva balta, dydis 40x40 cm, medžiaga satinas 200g. Užpildas poliesteris....

    Pagalvės spalva balta, dydis 40x40 cm, medžiaga satinas 200g. Užpildas poliesteris. Nuotraukos dydis A4 formatas be remelio.Rekomenduojame plauti rankomis. Nuotrauką galite...

    9,99€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Pagalvė su Jūsų nuotrauka ir tekstu
    Turime
    Pagalvė su Jūsų nuotrauka ir tekstu

    Pagalvės spalva balta, dydis 40x40 cm, medžiaga satinas 200g. Užpildas poliesteris. Į didesnį apskritimą įkelsime nuotrauką, į mažesnį Jūsų atsiųsta tekstą. Galite rinktis ir kitus variantu dvi nuotraukos abiejuose apskritimuose, ar tik tekstai. 

    Pagalvės spalva balta, dydis 40x40 cm, medžiaga satinas 200g. Užpildas poliesteris. Į...

    Pagalvės spalva balta, dydis 40x40 cm, medžiaga satinas 200g. Užpildas poliesteris. Į didesnį apskritimą įkelsime nuotrauką, į mažesnį Jūsų atsiųsta tekstą. Galite rinktis ir...

    9,99€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Prijuostė jubiliejui, 18,21,25,30,40,50,60, pasirenkama
    Turime
    Prijuostė jubiliejui, 18,21,25,30,40,50,60, pasirenkama

    Puiki dovana gimtadienių jubiliejams 18,21,25,30,35,40,45,50,55,60,65,70... ir ne tik išvardintiems. Juk visi mes širdyje jaučiamės ir norime būti jauni ir sexy. Tai nesvarbu kiek tau metų Tu vistiek sexy!  Paspaudus smulkiau, pasirinkimuose, įrašykite reikiamą gimtadienio skaičių.

    Puiki dovana gimtadienių jubiliejams 18,21,25,30,35,40,45,50,55,60,65,70... ir ne tik...

    Puiki dovana gimtadienių jubiliejams 18,21,25,30,35,40,45,50,55,60,65,70... ir ne tik išvardintiems. Juk visi mes širdyje jaučiamės ir norime būti jauni ir sexy. Tai nesvarbu...

    10,99€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Miela dovanėlė su Jūsų nuotrauka
    Turime
    Miela dovanėlė su Jūsų nuotrauka

    Veidrodėlis su Jūsų nuotrauka, kurį patogiai ir saugiai laikysite rožinėje, eko odos dėkle. Su dėklu veidrodėlis sujungtas grandinėle. Dėkle įspausti drugeliai. Puiki dovana mergaitei, merginai, moteriai Dėklo matmenys 6X7,5cm Supakuotas baltoja dėžutėje.  DĖMESIO! Nuotrauką galite įkelti užsakymo metu arba siųskite el. paštu info@krikštynosvestuves.lt. ir parašykite užsakymo numerį. 

    Veidrodėlis su Jūsų nuotrauka, kurį patogiai ir saugiai laikysite rožinėje, eko odos...

    Veidrodėlis su Jūsų nuotrauka, kurį patogiai ir saugiai laikysite rožinėje, eko odos dėkle. Su dėklu veidrodėlis sujungtas grandinėle. Dėkle įspausti drugeliai. Puiki dovana...

    5,12€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Girlianda su pasirinktu užrašu
    Turime
    Vėliavėlė-kortelė su pasirinktu užrašu

    Vėliavėlių girlianda (atskiros kortelės) su pasirinktu tekstu. Kaina 1 raidės (1kortelės).Kortelės matmenys apie 9,5X9,5cm. Užsakomos vėliavėlės, gaminamos iš tvirto popieriaus.Galite rinktis Jums tinkamą užrašą: šventės pavadinimą, galite įrašyti vardą, kieno tai švetė ir kt.Spauskite "Smulkiau" ir prie prekės pasirinkimo įrašykite norimą tekstą.

    Vėliavėlių girlianda (atskiros kortelės) su pasirinktu tekstu. Kaina 1 raidės...

    Vėliavėlių girlianda (atskiros kortelės) su pasirinktu tekstu. Kaina 1 raidės (1kortelės).Kortelės matmenys apie 9,5X9,5cm. Užsakomos vėliavėlės, gaminamos iš tvirto...

    0,30€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Kortelės su pasirinktu užrašu
    Turime
    Kortelės su pasirinktu užrašu

    Popierinė girlianda su pasirinktu tekstu.Kortelės matmenys apie 9,5X9,5cm. Užsakomos vėliavėlės, gaminamos iš tvirto popieriaus.Galite rinktis Jums tinkamą užrašą: šventės pavadinimą, galite įrašyti vardą, kieno tai švetė ir kt.Spauskite "Smulkiau" ir prie prekės pasirinkimo įrašykite norimą tekstą.

    Popierinė girlianda su pasirinktu tekstu.Kortelės matmenys apie 9,5X9,5cm. Užsakomos...

    Popierinė girlianda su pasirinktu tekstu.Kortelės matmenys apie 9,5X9,5cm. Užsakomos vėliavėlės, gaminamos iš tvirto popieriaus.Galite rinktis Jums tinkamą užrašą: šventės...

    0,30€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Pasirenkamas vėliavėlių užrašas, rožinė
    Turime
    Pasirenkamas vėliavėlių užrašas, rožinė

    Vėliavėlių girlianda su Jūsų pasirinktu užrašu .Kaina nurodyta 1 vnt. Dydis apie 9,5X9,8cm.  Užsakomos vėliavėlės iš storesnio, blizgaus popieriaus.Galite rinktis Jums tinkamą užrašą: šventės pavadinimą , galite įrašyti vardą, kieno tai švetė ir kt.Spauskite "Smulkiau" ir prie prekės pasirinkimo įrašykite norimą tekstą.

    Vėliavėlių girlianda su Jūsų pasirinktu užrašu .Kaina nurodyta 1 vnt. Dydis apie...

    Vėliavėlių girlianda su Jūsų pasirinktu užrašu .Kaina nurodyta 1 vnt. Dydis apie 9,5X9,8cm.  Užsakomos vėliavėlės iš storesnio, blizgaus popieriaus.Galite rinktis Jums tinkamą...

    0,25€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Pasirenkamas vėliavėlių užrašas, melsva
    Turime
    Pasirenkamas vėliavėlių užrašas, melsva

    Vėliavėlių girlianda su Jūsų pasirinktu užrašu .Kaina nurodyta 1 vnt. Dydis apie 9,5X9,8cm.  Užsakomos vėliavėlės iš storesnio, blizgaus popieriaus.Galite rinktis Jums tinkamą užrašą: šventės pavadinimą , galite įrašyti vardą, kieno tai švetė ir kt.Spauskite "Smulkiau" ir prie prekės pasirinkimo įrašykite norimą tekstą.

    Vėliavėlių girlianda su Jūsų pasirinktu užrašu .Kaina nurodyta 1 vnt. Dydis apie...

    Vėliavėlių girlianda su Jūsų pasirinktu užrašu .Kaina nurodyta 1 vnt. Dydis apie 9,5X9,8cm.  Užsakomos vėliavėlės iš storesnio, blizgaus popieriaus.Galite rinktis Jums tinkamą...

    0,25€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Puodelis suJūsų nuotrauka
    Turime
    Puodelis su nuotrauka

    Puodelis su Jūsų nuotrauka, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka įvairioms progoms: krikštynoms, vestuvėms, jubiliejams, gimtadieniams ar kitoms Jums svarbioms šventėms.

    Puodelis su Jūsų nuotrauka, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka...

    Puodelis su Jūsų nuotrauka, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka įvairioms progoms: krikštynoms, vestuvėms, jubiliejams, gimtadieniams ar kitoms Jums...

    5,50€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Puodleis su Jūsų pasirinktu tekstu
    Turime
    Puodelis su Jūsų pasirinktu tekstu

    Puodelis su Jūsų tekstu, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka įvairioms progoms: krikštynoms, vestuvėms, jubiliejams, gimtadieniams ar kitoms Jums svarbioms šventėms. Spauskite smulkiau ir prie prekės aprašymo įrašykite norimą užrašą,žinutę, palinkėjimą.... Maksimaliai 2-3 žodžiai.

    Puodelis su Jūsų tekstu, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka...

    Puodelis su Jūsų tekstu, tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka įvairioms progoms: krikštynoms, vestuvėms, jubiliejams, gimtadieniams ar kitoms Jums svarbioms...

    5,50€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Padėkliukas su Jūsų pasirinktu tekstu
    Turime
    Padėkliukas su Jūsų pasirinktu tekstu

    Padėkliukas kavos, arbatos puodeliui ar ...Spauskite "Smulkiau" ir prie prekės pasirinkimo, įrašykite žodžius Gamyba iki 2d.d.

    Padėkliukas kavos, arbatos puodeliui ar ...Spauskite "Smulkiau" ir prie prekės...

    Padėkliukas kavos, arbatos puodeliui ar ...Spauskite "Smulkiau" ir prie prekės pasirinkimo, įrašykite žodžius Gamyba iki 2d.d.

    1,99€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Rinkinys "Puodelis su padėkliuku"
    Turime
    Rinkinys "Puodelis su padėkliuku"

    Rinkinys "Puodelis su padėkliuku" su Jūsų tekstu. tekstas rašomas širdelėje turėtų būti neilgas.  Tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka įvairioms progoms: krikštynoms, vestuvėms, jubiliejams, gimtadieniams ar kitoms Jums svarbioms šventėms. Spauskite smulkiau ir prie prekės aprašymo įrašykite norimą užrašą,žinutę, palinkėjimą....

    Rinkinys "Puodelis su padėkliuku" su Jūsų tekstu. tekstas rašomas širdelėje turėtų būti...

    Rinkinys "Puodelis su padėkliuku" su Jūsų tekstu. tekstas rašomas širdelėje turėtų būti neilgas.  Tai originali dovana, su išliekamąja verte.Puikia tinka įvairioms progoms:...

    6,80€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Puošnus ženkliukas-pakabukas, skaičius pasirenkamas
    Turime
    Puošnus ženkliukas-pakabukas, skaičius pasirenkamas

    Puošnus ženkliukas-pakabukas baltos spalvos dekoruotas šviesiai violetinės (alyvine) spalvos kristaliukais skaičiais, juostele ir trimis popierinėmis rožytėmis.  Yra juostelė, kurios pagalba galite užkabinti kaip medalį, taip pat galima naudoti kaip ženkliuką. Ženkliuko užsegimas metalinis "žiogelio" tipo. Skersmuo apir 8cm. Žemiau įrašykite Jums reikiamą skaičių. Rankų darbas, gamyba iki 2 d.d.

    Puošnus ženkliukas-pakabukas baltos spalvos dekoruotas šviesiai violetinės (alyvine)...

    Puošnus ženkliukas-pakabukas baltos spalvos dekoruotas šviesiai violetinės (alyvine) spalvos kristaliukais skaičiais, juostele ir trimis popierinėmis rožytėmis.  Yra juostelė,...

    2,00€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Ženkliukas su nuotrauka ir užrašu
    Turime
    Ženkliukas su nuotrauka ir užrašu, rožinis rėmelis

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė. Įrašykite trumpą tekstą.

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu...

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė. Įrašykite...

    1,50€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Ženkliukas su nuotrauka ir užrašu, melsvas rėmelis
    Turime
    Ženkliukas su nuotrauka ir užrašu, melsvas rėmelis

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė. Įrašykite trumpą tekstą.

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu...

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė. Įrašykite...

    1,50€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Ženkliukas su nuotrauka ir užrašu
    Turime
    Ženkliukas su nuotrauka ir užrašu

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė. Įrašykite trumpą tekstą.

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu...

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė. Įrašykite...

    1,50€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Ženkliukas su Jūsų užrašu
    Turime
    Ženkliukas su Jūsų užrašu II

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė.Įrašykite trumpą užrašą

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu...

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė.Įrašykite...

    1,35€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Ženkliukas su Jūsų užrašu
    Turime
    Ženkliukas su Jūsų užrašu I

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė.Įrašykite trumpą užrašą

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu...

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė.Įrašykite...

    1,35€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Turime
    Ženkliukas su Jūsų užrašu, spalva pasirenkama

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė.Įrašykite trumpą užrašą, pasirinkite ženkliuko spalvą.

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu...

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė.Įrašykite...

    1,35€
    Smulkiau
  • Ženkliukas su Jūsų užrašu IV
    Turime
    Ženkliukas su Jūsų užrašu IV

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė.Įrašykite trumpą užrašą

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu...

    Ženkliukas:skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas,užsegimas metalinis, "žiogelio" tipo,Graži spauda, gera kokybė.Įrašykite...

    1,35€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Magnetukas su nuotrauka ir užrašu I
    Turime
    Magnetukas su nuotrauka ir užrašu I

    Magnetukas su nuotrauka ir užrašu.skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas.Graži spauda, gera kokybė.

    Magnetukas su nuotrauka ir užrašu.skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir...

    Magnetukas su nuotrauka ir užrašu.skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas.Graži spauda, gera kokybė.

    1,70€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Magnetukas su nuotrauka ir užrašu III
    Turime
    Magnetukas su nuotrauka ir užrašu III

    Magnetukas su nuotrauka ir užrašu.skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas.Graži spauda, gera kokybė.

    Magnetukas su nuotrauka ir užrašu.skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir...

    Magnetukas su nuotrauka ir užrašu.skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas.Graži spauda, gera kokybė.

    1,70€
    Į krepšelį Smulkiau
  • Magnetukas su Jūsų užrašu I
    Turime
    Magnetukas su Jūsų užrašu I

    Magnetukas su nuotrauka ir užrašu.skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas.Graži spauda, gera kokybė.

    Magnetukas su nuotrauka ir užrašu.skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir...

    Magnetukas su nuotrauka ir užrašu.skersmuo 58 mm,forma apvalus,korpusas iš plastiko ir metalo padengtu chromu,spaudos įdėklas.Graži spauda, gera kokybė.

    1,70€
    Į krepšelį Smulkiau